مراسم معارفه و تودیع معاونت غذا و داروی دانشگاه

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۰۹۷ اخبار
طی حکمی از سوی دکتر اخوان اکبری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر محسن ارزنلو به عنوان سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل منصوب شد.
مراسم معارفه و تودیع معاونت غذا و داروی دانشگاه

در مراسم تکریم معاونت سابق و معارفه سرپرست جدید معاونت غذا و دارو، ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن تجلیل از خدمات دکتر سیدحجت سید خلیل اللهی گفت: انتظارات در تامین سلامت مردم باید محقق شود ضمن اینکه حوزه غذا و دارو مسئولیت سنگینی در راستای تامین سلامت مردم و امنیت غذایی در استان ایفاء می کند و تامین سلامت آحاد جامعه منوط به اجرای صحیح نظارتها و کنترل های کمی و کیفی مواد غذایی توسط مجموعه معاونت می باشد.

دکتر اخوان اکبری افزود: مباحث مصرف منطقی دارو و فعالیتهای علمی و پژوهشی نیز جزو اهداف مهم و استراتژیک دانشگاه است که در ارتقای عملی و علمی دانشگاه در سطح استان و کشوری حائز اهمیت است.

در پایان مراسم به پاسداشت از زحمات معاونت سابق دکتر سیدحجت سید خلیل اللهی لوح تقدیری از طرف ریاست دانشگاه وهمکاران آن معاونت اهداء شد.