برگزاری‌ نشست کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۷۴۴۴ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این نشست که صبح امروز دوشنبه ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۰ و با حضور رئیس، معاونین و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد بر هماهنگی و سرعت بخشیدن در تزریق دوز دوم واکسن در گروه های هدف تاکید شد.
برگزاری‌ نشست کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

دکتر شهرام حبیب‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به بررسی اثربخشی واکسن های تزریقی در جمعیت هدف، از تشدید اقدامات و آگاه سازی مردم برای تزریق دوز دوم واکسن و توجه به دستورالعملها و سیاستهای اجباری برای افراد، اعم از صنوف و کارکنان و عموم مردم خبر داد.

وی با اعلام اینکه واکسیناسیون صد در صد از ابتلا پیشگیری نمی کند تاکید کرد: واکسیناسیون براساس شواهد موجود، درصد قابل توجهی از مرگ و میر را کاهش می دهد و همچنان با وجود تزریق واکسن، بر رعایت موازین بهداشتی توصیه می شود.