دیدار رئیس هیئت جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور دکتر کی نژاد و هیئت همراه با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل آیت ا... دکتر سید حسن عاملی

۱۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۵۹۰ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
در این دیدار ابتدا ریاست هیئت جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور دکتر کی نژاد گزارشی از اقدامات هیئت را در خصوص نحوه جذب و بکارگیری نیروهای مورد نیاز و اعضاء هیئت علمی در دانشگاههای وزارت علوم و بهداشت را به امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان ارائه کردند و از عنایات توجهات دکتر عاملی امام جمعه اردبیل در خصوص حمایت های ایشان از مراکز علمی و بکارگیری نیروهای توانمند قدردانی کردند.

◀️آیت ا... دکتر سیدحسن عاملی در نشست ریاست هیئت جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضاء هیئت اجرائی جذب دانشگاههای شمالغرب (اردبیل، تبریز، اورمیه) ضمن قدردانی از زحمات افزود: توان علمی کشور منوط به وجود نیروهای علمی و محقیقن توانمند است و تاکیدات مقام معظم رهبری در افزایش توان علمی کشور مسیر روشنی را برای متولیان علمی و آموزشی ترسیم کرده است.

◀️وی افزود: با پیشرفت برق آسای تولید علم در دنیا وظیفه خطیری بر عهده مراکز علمی و متولیان و دانشگاههای کشور واگذار شده و عظمت و شکوه ایران اسلامی منوط به تقویت جایگاه علمی با بکارگیری نیروهای متعهد به نظام و انقلاب و در شان ایران اسلامی می باشد و مدیریت علمی کشور باید در خود کشور بدست توانای نخبگان میهن هدایت و راهبری شود.

◀️وی به برخی مشکلات موجود در حوزه جذب دانشجو از طریق استانهای هم قطب با توجه به ویژگیهای فرهنگی و جغرافیائی تاکید کرد و انتظارات استان را از ریاست هیئت جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام نمودند.

( ۱ )