تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از حضور کارکنان و دانشجویان در راهپیمایی روز قدس

۰۴ تیر ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۵۵۸ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست شورای فرهنگی دانشگاه که امروز صورت گرفت از حضور پرشور و گسترده اساتید، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان درراهپیمائی روز جهانی قدس تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:
در این نشست تسهیل ازدواج دانشجویی مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد کمیته ای در این ارتباط تشکیل شود.
دکتر اخوان اکبری در این نشست به اجرای طرح هجرت دانشجویی اشاره کرد و افزود: با حضور دانشجویان بسیجی، تشکل ها کانونهای سیاسی و مذهبی دانشگاه و جهت کمک به مردم مناطق محروم از تاریخ ۹۶.۵.۳۰ تا ۹۶.۶.۸ اردوهای جهادی برگزار می گردد. و دانشگاه در این ارتباط کمک های لازم را جهت ارایه خدمات بهداشتی درمانی بهتر و بیشتر توسط جهادگران دانشجو به این مناطق انجام میدهد.
دکتر اخوان اکبری در ادامه به اهمیت اردوهای جهادی در فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد «
بسیج سازندگی و این اردوهای هجرت را قدر بدانید. شما که خودتان محورهای اصلی این حرکت عظیم هستید، این را قدر بدانید؛ از خدای متعال شاکر باشید. مسؤولین، دیگران، مدیران و کسانی که دست‌اندرکار امور هستند، آنها هم این حرکت عظیم را قدر بدانند. سال تحصیلی، درس را خوب بخوانید، با تحقیق بخوانید، قصد رسیدن به قله‌های علمی را پیدا کنید. در دوره‌ی فراغت هم ساعات را، روز و شب را، با این حرکت زیبا و باشکوهِ خدمت به مردم غنی کنید».