واحد تغذیه و آشپزخانه

تعداد بازدید:۵۶۸

الف) اطلاعات عمومی

نام واحد: تغذیه و رژیم درمانی

معرفی و تاریخچه:

واحد تغذیه و رژیم درمانی حدوداً از سال ۱۳۷۳ در این مرکز فعالیت می کند. این واحد در دو حوزه مدیریت بخش غذا و تغذیه بالینی در حال فعالیت می باشد.که واحد مدیریت بخش غذا در راستای ارائه غذا به بیماران و پرسنل و ارائه رژیم های خاص غذایی، و تغذیه بالینی در راستای ارتقا سلامت بیماران در انجام مشاوره های تغذیه ویزیت های بالینی بیماران می کوشد.

شرح وظائف:

  1. تنظیم منوهای غذایی
  2. درخواست مواد اولیه مورد نیاز هفتگی و ماهانه واحد
  3. تحویل و ثبت مواد اولیه و اقلام مورد نیاز واحد
  4. تحویل برگه امار روزانه به انبار دار و تحویل مواد مورد نیاز روزانه واحد
  5. نظارت بر تهیه، نگهداری، پخت توزیع و مصرف غذا با توجهبه اصول بهداشتی و رژیم غذاها و با در نظر گرفتن مقررات بیمارستانی
  6. نظارت بر کار و آموزش کارکنان تحت سرپرستی
  7. انجام مشاوره های تغذیه ارسالی توسط پزشکان مرکز
  8. انجام ویزیت های دوره ای بخش های مراقبت های ویژه
  9. تهیه محلولهای گاواژ برای بیماران رژیم انترال
  10. بررسی مداخله و پایش بیماران نیازمند مراقبت های تغذیه

مدیریت واحدهای زیرمجموعه:

واحد تغذیه و رژیم درمانی بر آشپزخانه مرکز نظارت مستقیم دارد که این بخش از ۹ پرسنل که در دو شیفت کاری مشغول انجام وظیفه میباشند تشکیل شده است.

اطلاعات تماس واحد:

اردبیل میدان شریعتی خیابان هلال احمر بیمارستان اموزشی درمانی دکتر فاطمی واحد تغذیه و رژیم درمانی

‌‌‌‌

۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۷۰

ب) اطلاعات مربوط به مسئول

نام و نام خانوادگی: زهرا ظهیرنژاد

پست سازمانی: کارشناس تغذیه و رژیم درمانی

رشته تحصیلی: علوم تغذیه

مدرک تحصیلی: لیسانس

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۷۰

عکس مسئول:

ج) اطلاعات مربوط به کارشناسان و کارمندان

۱- اقای بهروز دهقان اردی

پست سازمانی: خدمات (آشپز)

رشته تحصیلی: -

مدرک تحصیلی: پنجم ابتدایی

شرح وظائف: سر آشپز - انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس: ۰۹۱۴۴۵۵۲۶۲۳

۲- آقای بهمن طهماسپورقونسولکندی

پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)

رشته تحصیلی: علوم تجربی

مدرک تحصیلی: دیپلم

شرح وظائف: سر آشپز - انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷

۳- آقای امین انصاری عالی

پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)

رشته تحصیلی: علوم تجربی

مدرک تحصیلی: دوم متوسطه نظام جدید

شرح وظائف: کمک آشپز کمک در انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷‌‌‌‌‌‌‌

۴- آقای عارف عبادی

پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)

رشته تحصیلی: علوم انسانی

مدرک تحصیلی: دیپلم

شرح وظائف: کمک آشپز کمک در انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷

۵- آقای علی بهرمند

پست سازمانی: خدمات (کمک آشپز)

رشته تحصیلی: -

مدرک تحصیلی: سوم راهنمایی

شرح وظائف: کمک آشپز کمک در انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷‌‌‌‌‌‌‌

۶- آقای محمد پوراسمعلی

پست سازمانی: خدمات (آشپز)

رشته تحصیلی: -

مدرک تحصیلی: دیپلم

شرح وظائف: کمک آشپز کمک در انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷

۷- آقای حسین نوروزی ایمچه

پست سازمانی: خدمات (آشپز)

رشته تحصیلی: -

مدرک تحصیلی: چهارم ابتدایی

شرح وظائف: خدمات و کمک آشپز کمک در انجام امور آشپزی و انجام امور خدماتی واحد

اطلاعات تماس: ۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷‌‌‌‌‌‌‌

۸- آقای علی حیدر دوست فرد

پست سازمانی: خدمات (آشپز)

رشته تحصیلی: امور اداری

مدرک تحصیلی: دیپلم

شرح وظائف: آبدارچی و کمک آشپز توزیع صبحانه و میان وعده ها تهیه محلول گاواژ - کمک در انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس :۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷

۹- رضا بایرامی

پست سازمانی: خدمتگزار

رشته تحصیلی: عمران

مدرک تحصیلی: فوق دیپلم

شرح وظائف: آبدارچی و کمک آشپز توزیع صبحانه و میان وعده ها تهیه محلول گاواژ - کمک در انجام امور آشپزی

اطلاعات تماس :۰۴۵۳۳۲۳۲۵۲۰ - داخلی ۲۲۷

 

آخرین ویرایش۰۶ بهمن ۱۳۹۸