دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان دانشگاه برتر کشوری در برنامه مدل مداخلات سلامت اجتماع محور برگزیده شد.

در مراسمی که در محل وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی برگزار گردید از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان دانشگاه برتر کشوری برنامه مدل مداخلات اجتماعی محور تجلیل شد.

ادامه مطلب
جناب آقای دکتر قدرت اخوان اکبری به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر قدرت اخوان اکبری به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان اردبیل منصوب شد.

حمایت از انتشار آثار علمی

مدیریت پژوهشی دانشگاه اعلام کرد، در راستای حمایت از انتشار آثار علمی چنانچه اعضای هیأت علمی دانشگاه از طریق کمیته تالیف و ترجمه اقدام به تالیف و ترجمه کتاب نمایند دانشگاه تا سقف ۲۰۰ جلد تضمین خرید می نماید.

ادامه مطلب

بدین وسیله از کلیه دانشجویان، فناوران، اساتید دعوت می شود برای شرکت در دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی به وب سایت مذبور مراجعه نمایند.