دسترسی به نسخه جدید بانک اطلاعاتی PubMed

به اطلاع اعضای محترم هیأت علمی ، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه می رساند با پیگیری های صورت گرفته ریاست محترم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت متبوع، مشکل دسترسی به نسخه جدید بانک اطلاعاتی PubMed در کل کشور برطرف شده است.

عدم دسترسی به مجموعه BMJ

به اطلاع کاربران عزیز دانشگاه می رساند دسترسی به مجموعه BMJ تا اطلاع ثانوی غیرفعال است. به محض برقراری مجدد دسترسی اطلاع رسانی خواهد شد

راه اندازی مرکز اطلاعاتی Novel Coronavirus توسط Elsevier

برای بهره مندی متخصصان مراقبت های بهداشتی، محققان پزشکی و عموم مردم، Elsevier، به عنوان یک سیستم بین المللی در زمینه تجزیه و تحلیل اطلاعات، یک مرکز اطلاعاتی Novel Coronavirus را با اطلاعات رایگان به زبان انگلیسی ایجاد کرده است.

دیتابیس میکروبیوتا (Microbiomology)

دیتابیس میکروبیومولوژی دیتابیسی مبتنی بر ارتباط بیماری باکتری و از معدود دیتابیس های بین المللی در زمینه میکروبیوتا است که از سال ۲۰۱۹ راه اندازی شده است.

برگزاری کارگاه PubMed

کارگاه آشنایی با مهارت‌های جستجوی تخصصی در بانک اطلاعاتی PubMed توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می شود.

برگزاری کارگاه نوپا

کارگاه آشنایی با سامانه نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران (نوپا) ویژه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه روز پنج شنبه ۲۰ تیر ماه ۱۳۹۸

برگزاری کارگاه منبع یاب

کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه منبع یاب ویژه کارشناسان کتابداری، کارشناسان معاونت تحقیقات و فناوری و کارشناسان پژوهشی دانشکده ها برگزار می شود.